Industri Energi sine nettsider

Industri Energi Equinor møtte årets lærlingekull i Bergen

Equinor tar i år inn 160 lærlinger som var samlet i Bergen. Industri Energi Equinor var til stede og presenterte seg for lærlingene. Leder i Industri Energi Equinor Ung Simen Jensen Oen presenterte Industri Energi Equinor fra senen i plenumssalen. I tillegg var det representanter for landanlegg, kontor, sokkel og Industri Energi Equinor Ung på stand i foajeen.

Standen til Industri Energi Equinor var godt besøkt. Lærlingene hadde mange relevante spørsmål og gode refleksjoner. Foto: Lene Hauge

I år var alle de nye lærlingene fra hele Equinor samlet til felles informasjon og sosialt samvær i Bergen. Derfor hadde vi tillitsvalgte fra landanlegg, kontor og sokkel, for å gi lærlingene så gode svar og informasjon som mulig.
Noen av lærlingene vet hva fagforening er og noen ikke, derfor er det stort spenn i spørsmålene.
-Jeg skjønner at å begynne i et selskap som Equinor gjør at lærlingene er spente, og har mye de lurer på sier Simen Jensen Oen, da er det fint at vi har tillitsvalgte fra alle områdene som kan gi gode svar sier Simen.
-Jeg oppfordrer alle til å ta godt imot lærlingene når de kommer til lærestedene fortsetter Simen, det vil gi de en god start på utdanningen.

Det var mange som ville prøve lykken på lykkehjulet. Foto: Lene Hauge.

Lykkehjulet var populært, kanskje fordi det var premie på alle spinn, men valgfri premie på fire tall.
Det har vært tre dager med mye informasjon fra Equinor, og nå enda mer fra Industri Energi Equinor.
Vi ønsker alle lykke til på veien mot fagbrev, så skal vi jobbe for at de får fast jobb i selskapet etter bestått fagprøve.